ГлавнаяО насНовостиСтатьиРешенияКонтакты
Украинский интегратор защиты персональных данных

Влада обіцяє покарати всіх, хто атакував Януковича в інтернеті

Влада обіцяє покарати

Всі IP-адреси, з яких проводяться блокування сайту президента, передані до правоохоронних органів, заявляють в Держслужбі спецзв'язку і захисту інформації.

У відомстві зазначили, що з 6:00 1 лютого моніторинг за сайтами, які перебувають на майданчиках Держспецзв'язку, зафіксував збільшення мережевого навантаження на сервери офіційного сайту президента.

"Це було класифіковано як "Атака на відмову в обслуговуванні" (DDoS-атака)", – сказали в прес-службі відомства, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За їхніми даними, Національна команда реагування на надзвичайні комп'ютерні події CERT-UA встановила місцезнаходження інтернет-ресурсу, на якому поширювалося зловмисне програмне забезпечення і заблокували його роботу.

"На жаль, атаки продовжуються. Максимальна кількість запитів, спрямованих на відмову роботи інтернет-представництва, становить приблизно 140 тис. запитів на секунду. IP-адреси, з яких проводяться атаки, передані до правоохоронних органів", – зазначили у відомстві.

У Держспецзв'язку додають, що дані порушення мають ознаки правопорушення, передбаченого ст.361 Кримінального кодексу України (несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж або електрозв'язку).

Як відомо, після припинення 31 січня Міністерством внутрішніх справ роботи файлообмінного ресурсу Ex.ua на сайт відомства, а також на сайти інших органів влади, в тому числі і сайт президента почалися численні DDoS-атаки, що призвело до повної або часткової блокування роботи сайтів.


Українська правда (03.02.2012 в 10:27) | вверх страницы | к списку новостей

Общие вопросы:

Что нас ждет в 2011 году и о чем необходимо задуматься сегодня?
Что такое защита персональных данных?
Для чего это необходимо?
Если не выполнять требования Закона?
Типовые нарушения
Какие риски неисполнения требований законодательства?
Сколько потребуется времени и средств?
Что необходимо делать?
Кому доверить внедрение защиты персональных данных?
ГлавнаяО насНовостиСтатьиРешенияКонтакты
Контактная информация
© 2003-2012 ООО "Ди Эй Кей продакшн"